Pedicure

Wilt u uw voeten laten verwennen?

Laat dan uw voeten behandelen bij ons. Mijn naam is Reina Jansen. Ik ben aangesloten bij ProVoet, de Nederlandse branchevereniging voor pedicures waar alleen gediplomeerde pedicures zich bij kunnen aansluiten, waarbij ook bij- en nascholing verplicht is, wat u dus de extra zekerheid biedt dat u uw voeten toevertrouwd aan een voetverzorger / pedicure, die het vak serieus neemt.

Pedicurepraktijk Reina Jansen sneek (1)

Gediplomeerde pedicure

Als gediplomeerde pedicure heb ik mij na de basisopleiding verder verdiept in een aantal specialisaties. Denkt u hierbij aan de diabetische en reumatische voet, nagelschimmel-diagnostiek en het doen van voetmassages.

 

Uitsluitend vanuit mijn praktijk (dus niet ambulant/bij u thuis) ben ik werkzaam, omdat alleen in mijn praktijk alle faciliteiten aanwezig zijn om mijn beroep goed, verantwoord en vakkundig uit te kunnen oefenen. Ik werk hier volledig volgens de HAM code (hygiëne, Arbo, Milieu). Alweer een garantie voor u dat er hygiënisch en verantwoord aan uw voeten wordt gewerkt. Voor overige informatie kunt u kijken op onze website www.reinajansen.nl.

 

Pedicurepraktijk Reina Jansen 0515 – 53 35 70

Kom langs voor advies of maak gelijk een afspraak. Bel ons op 0515-413352.