Verzenden & Retourneren

Verzenden & Retourneren

Verzending

Alle pakketten worden verzonden met PostNL. Als je vanuit Nederland besteld kost het €7.25 en voor België of Duitsland €10.50.

Retouren

Kan ik een artikel retourneren of Ruilen?

Retourneren kan binnen 14 dagen na aankoop. Binnen deze 14 dagen heb je het recht om aanspraak te maken op het herroepingsrecht.

Wat wil je retourneren?

Wil je een verbruiksartikel (zoals shampoo, gel, wax, enzovoorts) binnen 14 dagen retourneren? Dat kan als de verpakking van het verbruiksartikel ongeopend is en de inhoud ongebruikt is.

Wil je een tool (zoals kappersschaar, tondeuse, föhn enzovoorts) binnen 14 dagen retourneren? Dat kan als het product niet is gebruikt of beschadigd en in de originele verpakking terugstuurt. Hierbij dienen zowel product als verpakking er netjes uit te zien, niet gescheurd of gedeukt. Ofwel in de oorspronkelijke staat te verkeren.

Hoe retourneer ik een product?

Controleer eerst of je retour bestelling aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Verpakking is compleet en niet gedeukt of gescheurd.
  • Zodra wij je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, storten wij binnen 5 werkdagen het bedrag retour op de rekening waarmee je betaald hebt.
  • De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor je eigen rekening. Voldoet je retourzending niet aan de voorwaarden?

Geopende artikelen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden blijven jouw eigendom. Deze artikelen worden naar je teruggestuurd en de gemaakte kosten zullen in rekening worden gebracht. We nemen contact met je op en brengen de retour kosten in rekening. Na ontvangst betaling, sturen we het artikel naar je terug.

Is je retour niet aangekomen?

Beauty Centre Hair Affair kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet bij Beauty Centre Hair Affair zijn aankomen. Overweeg dus of je je zending aangetekend en verzekerd wil versturen.

Retouradres:

Beauty Centre Hair Affair
Kleinzand 5
8601 BE  Sneek