Ontspanning

Pure ontspanning

Mist u uw mooie bruine tint van de zomerperiode of wilt u het juist op peil houden? Of wilt u een ontspanningsmoment voor uzelf? Maak gebruik van onze zonnecabine of bijvoorbeeld Hotstone massage. Neem contact met ons op en reserveer deze ontspanning voor uzelf.

beautiful girl closeup in swimsuit at solarium

Zonnebank

De zonnebank is bij uitstek het middel om snel en natuurlijk kleur te verkrijgen. De zonnebank zorgt daarnaast voor de nodige ontspanning en kan een positieve invloed hebben op uw lichaamsfuncties en/of lichte huidaandoeningen. Bij onze zonnecabine kunt u staand zonnen waardoor alle delen van uw lichaam worden bereikt en er dus geen drukpunten ontstaan.

Hot stone massage

Bij de hot stone massage wordt gebruik gemaakt van heerlijk verwarmde lavastenen. De warmte en de druk dringen diep door in de spieren. Dit heeft een zeer ontspannende werking op je gehele lichaam. De massagetechniek zorgt ervoor dat afvalstoffen die zich hebben opgeslagen in het lichaam worden afgebroken. Energiebanen worden gestimuleerd waardoor veel energie vrijkomt. Ervaar de ultieme ontspanning en voel je als herboren.

woman in a day spa getting a stone massage
Pedicurepraktijk Reina Jansen sneek (1)

Pedicure

Voor gespecialiseerde voetzorg kunt u terecht bij Reina Jansen. De praktijk is aangesloten bij ProVoet, de Nederlandse branchevereniging voor pedicures waar alleen gediplomeerde pedicures zich bij kunnen aansluiten, waarbij ook bij- en nascholing verplicht is, wat u dus de extra zekerheid biedt dat u uw voeten toevertrouwd aan een voetverzorger / pedicure, die het vak serieus neemt. Klik hier voor meer informatie.

Kom langs voor advies of maak gelijk een afspraak. Bel ons op 0515-413352.