Kapper

Tijd om uw haren bij de kapper te laten behandelen?

Heeft u al een idee hoe u uw haar in vorm wilt laten brengen? Onze mogelijkheden zijn eindeloos: een nieuw kapsel, haarverlenging, een andere haarkleur, foliekleuring en nog veel meer! Laat onze ervaren kapsters u adviseren wat het beste bij u past. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Of u nu dun of dik haar, droog of pluizig, stijl of krul haar heeft. Onze ervaren stylistes geven uw haar de verzorging en de aandacht die het verdient.

 

Bekijk onze prijslijst, maak meteen telefonisch een afspraak of kom langs bij onze kapsalon in Sneek en maak kennis met onze kapsters.

Kleurbehandelingen

Diep, sprankelend en echt, dat zijn de haarkleuringen van Artistique die wij gebruiken. Om de haarkleuringen van de salon te onderhouden verlenen onze ervaren stylistes u advies om zelf uw kleuringen thuis bij te houden. Daarnaast werken wij met Goldwell Elumen. Met deze haarkleuring zonder oxidanten bereiken wij de meest intensieve resultaten met een uitmuntende glans.

kleurbehandeling-sneek

Bruidskapsels & Opsteken

Wilt u het stralende middelpunt zijn op uw trouwdag? Wij bieden het professionele alles-in- één pakket aan voor uw bruiloft. Om goed voorbereid te zijn op de grote dag kunt u vooraf een afspraak maken voor een proefdag. In een persoonlijk gesprek met een haarstyliste en een schoonheidsspecialiste bespreken wij uw specifieke wensen. Op basis daarvan voeren wij een proefkapsel en proefmake-up uit. Hierdoor weet u zeker dat uw haar en make-up op deze dag helemaal perfect is. Om uw trouwdag zo prettig mogelijk te laten beginnen plannen wij de afspraak naar uw voorkeur in. Dan hoeft u alleen nog maar… zorgeloos te genieten.

Kinderkapsalon

Speciaal voor kinderen is er een jungle kniphoek met beren, tijgers en groene planten! Zo kan uw kind zich vermaken terwijl hun haren geknipt worden. Onze kapsters zijn kindvriendelijk en gespecialiseerd in het knippen van kinderen. Na afloop mag uw kind een kleurtje voor in het haar en een lekkere verrassing uitkiezen. Wilt u zelf een knipbehandeling maar kunt u geen oppas vinden voor uw kind? Ook dan kan uw kind zich prima vermaken in de kinderhoek terwijl u geknipt wordt.

kinderkapper-sneek
haarverlenging-sneek

Haarverlenging

Ziet u uzelf al voor de spiegel staan met een volle bos haar? Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsmerken zodat u met het beste resultaat de deur uitgaat. Wij gebruiken Balmain hair om de mooiste opvullingen en haarverlengingen en/of kleuraccenten in uw haar aan te brengen.

Kersasilk keratinebehandeling

Verlangt u ook naar glad, glanzend en egaal haar? Ontdek dan nu de Kerasilk keratinebehandeling van Goldwell. Bij deze behandeling wordt het haar behandelt met keratine. Deze lichaamseigen stof bevat proteïne welke het haar nodig heeft voor sterk, glad en glanzend haar.

  • Brengt controle in onhandelbaar, pluizend haar.
  • Vermindert krullen en slagen en egaliseert de haarstructuur.
  • Reduceert de dagelijkse stylingtijd aanzienlijk.
  • Voor haar als zijde – tot 5 maanden.
McLean CurlSys hairaffair sneek

McLean CurlSys

Geen pluizige, slappe en zware krullen meer dankzij McLean Curlsys. Deze kniptechniek, ontwikkeld door Brian McLean, is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke valling te stimuleren. Wij knippen met gespecialiseerde gepatenteerde scharen pluk voor pluk uw haar in de natuurlijke valling. McLean Curlsys is uitermate geschikt om uw krul haar veerkracht terug te geven.

Kom langs voor advies of maak gelijk een afspraak. Bel ons op 0515-413352.